Post by larepbioklepev on Feb 6, 2022 12:48:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کریستال های نامحدود را تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
قبل از دفعات تبلیغات دیوانه وار بهتر بود. زمانی که من این را چند وقت پیش دریافت کردم، معمولاً 1 برای هر بازی دریافت میکردید، اکنون معمولاً 2 در هر بازی با حداقل 1 است. به معنای واقعی کلمه، توسعهدهندگان به این بازی «نیمتایم» دادهاند فقط برای اینکه مطمئن شوند همان تبلیغ موبایلی را میبینید. حداقل 20 بار دوباره دیده ام این بازی تقریباً به 1 تبلیغ در هر 30 ثانیه ترجمه می شود. اگر کمتر بود، در واقع برای شما درآمد بیشتری از تبلیغات ایجاد می کردم. چون در واقع به جای حذف ASAP، آن را بیش از یک روز بازی میکردم. کمک بگیر.
Download Hole.io 1.9.1 Version Latest Update free Game offline apk. Find & Compare Similar and Alternative Android Games like Hole.io | Offline installer
روی Note 9 تست شده است. اگر تبلیغات فعال باشد، بازی خیلی کند است. هیچ بازی چند نفره آنلاین ماه پس از انتشار بسیار ناامید کننده نیست. وقتی به آن دست پیدا کنید، بازی خیلی آسان است زیرا بیشتر با رایانه بازی می کنید. اما برای یک یا 2 روز سرگرم کننده است. برای لذت بردن از این بازی یا اینترنت را خاموش کنید (و حافظه پنهان را برای حذف تبلیغات در فضای ذخیره سازی محلی پاک کنید) یا برای یک تجربه بدون تبلیغات هزینه کنید.
تبلیغات بسیار زیاد، بازی کردن غیرممکن است
این بازی سرگرم کننده است، اما شما فقط با هوش مصنوعی بازی می کنید، علیرغم اینکه به نظر می رسد واقعاً در حال انجام pvp هستید. به همین دلیل هیچ چالشی در بازی وجود ندارد و اخیراً نسبت به زمانی که برای اولین بار منتشر شد، واقعاً دچار نزول شده است.
من این را 2 سال پیش بازی کردم و اکنون دوباره آن را پخش خواهم کرد. واقعاً این بازی را از دست داده ام اما آنقدرها هم بد نیست اما تبلیغات برای من خوب است زیرا در این بازی طبیعی است
io برای گوشی آیفون در سبک آرکید و معمایی با مکانیک بتل رویال است که در سال 2018 توسط استودیوی فرانسوی Voodoo برای اندروید و iOS
این بازی پتانسیل زیادی دارد و من حتی برای خلاص شدن از شر تبلیغات آن را خریداری می کنم. اما تنها با سه حالت بازی و سه نقشه، بسیار محدود است. این احتمالاً یکی از بازیهایی است که در آن خریدهای درون برنامهای برایم مهم نیست. متأسفانه من فقط تمایل دارم این بازی را هر چند وقت یکبار بازی کنم زیرا بسیار محدود است. حالتهای بیشتر، گزینههای چندنفره، نقشههای بیشتر، حفرههای قابل تنظیم بیشتر را اضافه کنید (احتمالاً میتوانید توسط مارکهای معروف حمایت مالی شوید) و اگر آن را خریداری کردید، اجازه دهید این گزینه به صورت آفلاین بازی کند. فقط دو ستاره از من
Hole.io بازی سوراخ با مجازات کوتاه کردن مو این ویدیو درباره ی بازی هیجان انگیز Hole.io همراه با مجازات کوتاه کردن مو با قیچی .
برخی از نظرات به وضوح پرداخت شده یا جعلی در این برنامه. تبلیغات سرزده و متکبرانه هستند. من همه طرفدار یک برنامه رایگان هستم که در پایان بازی یک تبلیغ پخش کند، اما هرگز در طول بازی. این مزاحم است و صراحتاً بازی را غیرقابل بازی و لذت بخش می کند. یک حذف بسیار سریع برای من. به عنوان مثال: 1 دقیقه به یک بازی 2 دقیقه ای و شما یک وقفه تبلیغاتی برای 15 ثانیه دارید و سپس می توانید ادامه دهید. پوچ است که در وسط بازی یک استراحت تبلیغاتی داشته باشید.
Hole.io Παιχνίδια arcade lgc
برای ارتقاء سطح باید تبلیغات را در اواسط بازی تماشا کنید. این بازی قبلاً خسته کننده و بد بود بدون اینکه تبلیغات بازی را قطع کند.
11 Best iOS Safari Extensions for iPhone and iPad in 2021 ... Pi-hole drops support for ad blocklists used by browser-based ad-blockers.
این یک بازی سرگرم کننده بود زیرا شما می توانید جهان را بخورید و این سرگرم کننده است. 2. پس وقتی پاداش یا هر نوع سوراخی دریافت می کنید. وقتی سوراخ های جدیدی به دست می آورید خیلی خوب می شوید. 3. هر زمان که حالت بازی را انتخاب می کنید، همیشه باید به دقت بررسی کنید که کدام یک را انتخاب کنید، زمانی که این کار را انجام می دهید و زمانی که انتخاب می کنید که قرار است در بازی باشد و شروع به بازی کنید. امیدوارم این پیام را واقعا دوست داشته باشید. و همین است بای!!!! -امیلی کیت دالبور
خیلی باحاله. نصب نکنید از دس میره هرکی گفته چرته بیخود گفته. حتما نصب کنین.😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
دانلود نرم افزار ویندوز مک و لینوکس و اندروید - ایزی پی سی
شگفتانگیز است و اگر تبلیغات شما را آزار میدهد، کافی است وایفای خود را خاموش کنید، من این را برای مدت طولانی دوست داشتم، نمیدانم چرا نظرات بد زیادی در مورد تبلیغات وجود دارد، مثلاً فقط وای فای خود را خاموش کنید و رونق بگیرید.
اولش باید تیربرق بخوری بعد می توانی ماشین بخوری بعد می توانی ماشین های کوچیک بخوری بعد از آن می توانی آپارتمان های کوچیک بخوری و....... درضمن مثل سیل جمعیت چند تا سیاه چال تو بازی هست که مثل سیل جمعیت وقت دارد و مثل . سیل جمعیت میشه سیاه چال عوض کرد سازنده سیل جمعیت این بازی رو ساخته
Hole.io อาร์เคด wbp
زمانش خیلی کمه
بازی واقعا سرگرم کننده است، اما فاقد چند چیز است. 1. توانایی قفل کردن نقشه های مختلف عالی خواهد بود. من فقط چند روز است که بازی را دارم اما فکر می کنم به زودی خسته می شوم زیرا فقط یک نقشه وجود دارد. 2. نظام رتبه بندی بی معنی است. در حال حاضر هیچ امتیازی به شما نمی دهد، بنابراین افزودن امتیازات عالی خواهد بود. 3. سازگاری با بازی های گوگل پلی برای تروفی ها. به غیر از این نکات، این یک بازی ساده واقعا سرگرم کننده است و من از آن لذت می برم.
Hole.io Spillehall zvbr
io: 4.5.
io؛ رقابت سیاهچاله ها.
این یک بازی بسیار سرگرم کننده است. دستاوردها و گزینه های ارتقاء سطح را دوست داشته باشید. ولی! به تازگی کالسکه دیوانه شده است. در حین بازی، نقشه با مشکل مواجه می شود. تکه های عظیمی از انیمیشن فقط بین BSoD، سیاهی و تصویر صحیح سوسو می زنند. بدتر از آن، وقتی سوراخ شما بزرگتر و بزرگتر می شود، شروع به عقب افتادن می کند. من دوبار به پشتیبانی ایمیل زدم و پاسخی دریافت نکردم. بازی دیگر ارزش پرداخت ندارد.
io
بازی سرگرم کننده اما به سطوح بیشتری نیاز دارد. چند نفره را نیز برگردانید. ویرایش: من هزینه بازی را پرداخت کردم اما اکنون باید مجوزهای تبلیغات را روشن کنم. به هیچ وجه! بازی در حال حاضر به سراشیبی می رفت و هیچ صفحه بازی جدیدی نداشت. 1 ستاره و حذف نصب کنید.
بسیار سرگرم کننده و اعتیاد آور است زمانی که شما شروع به قرار گرفتن در یک رول از چیزهای جذب می کنید. با این حال، من از ابتدا مشکلی را تجربه کردهام، اما زمانی که سعی کردم، برنامه را باز کردم، نمیتوانم دکمه Play یا Game Mode را فشار دهم، هیچ اتفاقی نمیافتد. برنامه باز می شود، اما نمی توانم حالت های بازی را باز کنم یا آن را بازی کنم. با این حال، گزینه حذف تبلیغات، تنظیمات و تغییر گزینههای پوسته همچنان قابل کلیک است.
بازیش خوب بود فقط صدا نداشت
Block Strike कार्रवाई plm
این یک بازی عالی است که می خواهم از آن لذت ببرم. توجه داشته باشید می خواهید. تاخیر بسیار زیاد است که می تواند 10-15 دقیقه طول بکشد تا یک بازی 2 دقیقه ای کامل شود. در یک جهت گیر می کنم یا بازی یخ می زند. این معمولاً در نقشه "آینده نگر" رخ می دهد و من در تلاش برای ترک بازی هستم. نظرات من خشن هستند، بنابراین خوشحال باشید که 3 ستاره است، اما تاخیر را برطرف کنید یا سرورهای خود را تغییر دهید. هیچ راهی برای تغییر حساسیت کنترل وجود ندارد و آنها را کاملا ضعیف می کند. من به شما می گویم که از تبلیغات درآمد کسب می کنید، اما شاید آن را صرف توسعه کنید.
من برای تمام خریدهای بدون تبلیغات پول پرداخت کردم، اما همچنان دائماً با تبلیغات بمباران می شوم. این یک ناامیدی بزرگ است. من خیلی دوست دارم این ثابت شود یا بازپرداخت شود
Hole.io Arcade klix
Hole.io Аркади yjk
Hole.io. 8.4. Standoff 2. 9.2. Загрузка комментария. Оставьте первый комментарий. APKPure для Android · Загрузчик APK (региононезависимый).
این بازی در حال حاضر به خوردن داده ها و باتری من ادامه می دهد و من نمی توانم در محل کارم بازی کنم زیرا نمی توانم به اینترنت وصل شوم.
من قبلاً این بازی را دوست داشتم و اخیراً آن را به یاد آوردم. با این حال، به دلیل تعداد زیاد تبلیغاتی که مدام ظاهر می شوند، بازی تقریبا غیرممکن است. بازی کردن و لذت بردن از بازی بسیار سخت است زمانی که تبلیغات همچنان ظاهر می شوند.
خیلی خیلی فکرآوره , که دلیلش میتونه تایم کم هر بازی باشه که آدم دوست داره دوباره بازی کن ببینه تا کجا میرسه و اگه موفق بشی دوباره و دوباره دوباره تا اینکه باید میشی حذفش کنی یا در حال بازی کردن بمیری
iOS
نصب نمیشه
io یک بازی اعتیاد آور است که در آن می توانید وارد عرصه بازی شوید و با یک نبرد دیگر در یک نبرد شدید در یک سیاه چاله سوراخ مواجه شوید. ویژگی های سوراخ. حرکات
این بازی واقعاً یک بازی بسیار سرگرم کننده است که من امروز آن را دانلود کردم و امتیاز بالای من قبلاً 200000 است.
در حال حذف نصب به دلیل اضافه شدن تبلیغات بیشتر در وسط بازی! من یک بار برای حذف تبلیغات پول پرداخت کردم اما واقعاً ارزشش را نداشت زیرا خیلی سریع خسته کننده می شود. من آن را نگه می دارم تا زمان را از بین ببرم، اما به ندرت دیگر، یک بار در ماه بازی می کنم. حالا من آن را با بمب های تبلیغاتی نگه نمی دارم
Hole.io Аркадни luz
خیلی بد بود
اوه اوه این بازی نه تنها راضی کننده است، بلکه فوق العاده سرگرم کننده است و امیدوارم که آن را دریافت کنید، اما اگر از افزودنی ها خوشتان نمی آید، idk تعداد زیادی از آنها وجود دارد، این بازی فوق العاده راضی کننده است زیرا شما فوق العاده آسان برنده می شوید و هر چه می روید بزرگتر می شوید پس بوم ها باید این بازی را دوست داشته باشند😘😩✌
دقیقا چیه نصب نکردم
من این بازی را دوست دارم دلم برای این بازی تنگ شده است اما. آخرین آپدیت بد است.. شما باید پرداخت کنید چرا می دانم که شما هم به پول نیاز دارید، اما لطفاً برای باز کردن قفل پوسته ها سطح آن را بالا ببرید... من به این 3 ستاره به دلیل پرداخت پوسته امتیاز می دهم... ...!
در اواسط بازی خود اضافه میشوید که از شما میپرسد که آیا میخواهید «بزرگتر شوید» حتی اگر به تماشای یک افزودنی نه بگویید، این باعث میشود. در این مرحله حتی یک بازی هم نیست. اگر هر دقیقه ای از گیم پلی بازی، پاداشی برای تماشای 2 تبلیغ است
خیلی خوب اما کاشکی زمانش بیشتر بود